Bart Moeyaert komt naar de bibliotheek van Herne op vrijdag 10 maart om 19u30

De boeken, het toneelwerk en de poëzie van Bart Moeyaert zijn sinds zijn debuut in 1983 door lezers van alle leeftijden ontdekt, wat hem een aparte plek geeft binnen de Nederlandstalige literatuur.

Tijdens deze lezing neemt Bart Moeyaert jou mee van het jaar 1939 naar vandaag. In de tijd daartussen hoor je het verhaal van het gezin waarin hij is opgegroeid, ontstaat er een eerste boek, evolueren zijn ideeën en wordt er op een aantal titels dieper ingegaan. Je krijgt op verschillende manieren een kijk op wat hij doet en denkt. Stel je eerder een performance dan een lezing voor. Ook wordt er tijd voorzien voor een vragenronde.

Inkom €5
Bij voorkeur inschrijven via tineke.moonens@herne.be

Over Ann Vandamme

begeleidde al leesgroepen toen zij nog geen website had. Sinds 2007 plaatst zij alle leesgroepwerkbladen op het net. Ondertussen vist zij regelmatig werkbladen op uit haar papieren archief en zet die ook online. Vroeger werkte zij in een boekhandel, later in een uitgeverij en sinds 2014 is zij bibliothecaris van Pepingen, in het hart van het Pajottenland. De bibliotheken van de regio Pajottenland en Zennevallei werken nauw samen, en ook de verschillende leesclubs organiseren vaak een gemeenschappelijk evenement. Het logische gevolg is dat al deze leesclubs ook op deze blog een plaats krijgen. Veel leesplezier!
Dit bericht is geplaatst in Bibliotheken. Bookmark de permalink.

Geef een reactie